به گزارش شبکه سمن ها به نقل از بهداشت نیوز، حسنی مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشترین نقش انتقال ویروس کرونا، از طریق ترشحات دهان نظیر صحبت کردن، عطسه و سرفه، و دست دادن و لمس دست به سطوح آلوده ،امکان پذیر است .او تصریح کرد: نانی که از تنور بیرون می آید به جهت شدت گرما آلودگی ندارد اما بعد از بیرون آوردن از تنور،به شدت انتقال دهنده ویروس است.
حضور مدیر انجمن سخنرانان کرمانشاه در برنامه استودیو سلامت
مردم همراهی کنند تا زنجیره انتقال ویروس کرونا را قطع کنیم
کاهش خطر ابتلا به کرونا از طریق نان