به گزارش شبکه سمن ها به نقل از بهداشت نیوز، حسنی مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشترین نقش انتقال ویروس کرونا، از طریق ترشحات دهان نظیر صحبت کردن، عطسه و سرفه، و دست دادن و لمس دست به سطوح آلوده ،امکان پذیر است .او تصریح کرد: نانی که از تنور بیرون می آید به جهت شدت گرما آلودگی ندارد اما بعد از بیرون آوردن از تنور،به شدت انتقال دهنده ویروس است.


شبکه سمن های استان کرمانشاه ویروس ,شدت ,طریق ,بیرون ,انتقال ,شبکه ,از طریق ,شبکه سمن ,به جهت ,می آید ,آید بهمنبع

مطلب تستی دوم

پیام تستی اول

حضور مدیر انجمن سخنرانان کرمانشاه در برنامه استودیو سلامت

مردم همراهی کنند تا زنجیره انتقال ویروس کرونا را قطع کنیم

کاهش خطر ابتلا به کرونا از طریق نان

ضدعفونی کننده های موثر بر کرونا

دستورالعمل کرونای جدید نسخه بهمن ماه ۹۸

مشخصات

آخرین جستجو ها

kajprinter یونیتی کده فسفرپلیت راهنمای مهاجرت اینجا همه چی هست مشاوره تحصیلی آترین وب مجله اینترنتی باران تخفیف ویژه فقط برای امروز ولی الله